събота, 8 юни 2013 г.

За лъжата

Възрастните, досущ като децата, лъжат от страх.
Към децата е хубаво да се проявява разбиране и търпение.
Порасналите е добре да осъзнаят, че малките камъчета преобръщат колата.

4 коментара:

  1. Лъжата, също като времето е относително понятие. Тези, които закъсняват за нова среща, не винаги се страхуват от предстоящето. Някои го правят по навик, други по задължение, трети от разсеяност, четвърти от неконкретизиране на точен час. От пети до девети нямам и идея защо го правят. Числата не само са безкрайни, но бройката също е относителна. Истина е, каквото си навием на пръста, че е истина. Лъжата също. Дефинирай си лъжа и открий, че това е истина за други.
    А опитните автомобилисти знаят - не малките камъчета преобръщат колата. Най да те е страх от други шофьори, особено внушилите си къде е път и къде лъжлива пътека.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сред моите особености се нареждат патологично откровение с елементи на параноя - кошмарът на всеки участник в движението. За пътя и останалите шофьори не знам, но при всички положения е по-добре да има видимост.

      Изтриване
  2. Неведоми са климатичните условия. Някои шофират по-сигурно в мъгла или със зимни гуми, други се мръщят, когато блести ясно слънце и такива, които посред бял ден, на гола ливада ще намерят дърво, да се забият качествено.
    Шарен и засукан е живота. Не се наемам да кажа, кое е добре, кое за по-добре и кое за лошо. Зад волана и на път човек е адекватно да е адекватен и да не се поддава на собствените слабости. Иначе се спретва ПТП с типичната по българските земи "виканица" със сексуалени елемент към участниците.
    Не шофирам по такива пътища.

    ОтговорИзтриване
  3. Ех! И на теб не ти е лесно...

    ОтговорИзтриване